Pse bien këmbanat në mesditë?

János Hunyadi, i njohur gjithashtu si Iancu de Hunedoara, ishte guvernator dhe regjent i Hungarisë, kapiten i përgjithshëm dhe komandant i madh ushtarak.

Pas fitores së shkëlqyer në Beograd në 1456, kundër ushtrisë së Muhamedit II, këmbanat e të gjitha kishave katolike të botës bien për nder të tij në mesditë.K:E

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close