11 Janar 1927 – Gjykata në SHBA bllokon pasurinë e Charlie Chaplin

Pasuria marrëmendëse për kohën e Charlie Chaplin me vlerë 16 milionë dollarë, ngrin me vendimin e gjykatës, pasi bashkëshortja e tij e dytë, Lita Gray Chaplin, ngriti një paditi kundëe tij për divorc. Lita ishte një aktore 16-vjeçare plot të ardhshme, ku u martua në vitin 1924 me 35-vjeçarin Chaplin. Divorci konfliktual dhe i tejzgjatur, përfundoi një marrëveshje për dhënien e shumës 1 milionë ish-bashkëshortes./K.E

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close