Është hapur afati për paraqitjen e patent-shoferëve

Sot është hapur afati i testimit për patentshoferë. Numri i madh i kandidatëve ishte tejet i madh, gjë që ka shkaktuar tollovi dhe aspak respektim të distancës sociale.

Qindra qytetarë nga orët e para të mëngjesit kanë filluar paraqitjen e provimeve teorike te Stacioni i autobusëve, në Prishtinë.

Muaj më parë me vendim të Ministrisë së Infrastrukturës ishte pezulluar paraqitja e provimeve për shkak të pandemisë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close