JEMI DUKE TRANZITUAR NE DIMENSIONIN E KATERT

Për disa vite tani, nëna tokë ka filluar një udhëtim të zellshëm të ngritjes në një nivel të ri të vetëdijes, në një vetëdije të re planetare.
Kështu ajo po pastron të gjitha peshat e saj fizike dhe energjike për të ngritur dridhjet e saj nga dimensioni i tretë deri në të pestin, dimensionin e mjeshtrave.

Parajsa ne toke.
Por për të arritur atje, duhet domosdoshmërisht të kalojë përmes dimensionit të katërt, botës astrale, vendit të të vdekurve.
Kjo është koha kufitare në të cilën tani është toka. Dhe ne me të.
Jemi duke përjetuar një realitet të rëndë, të ndenjur, plot zhgënjim, një ndjenjë të pafuqisë, frikës, mungesës së perspektivës dhe dritës.
Një realitet në të cilin po shfaqet më e keqja e njerëzimit, në të cilën hijet e njerëzve duket se fitojnë mbi dashurinë.
Në të cilin duket se takohen vazhdimisht të çmendur, vampirë energjikë, njerëz egoistë pa ndonjë ideal, pa dhembshuri dhe pa dallim midis së mirës dhe së keqes.
Është sikur të ishim bllokuar në një film horror të lirë, në të cilin rregullat e arsyes së shëndoshë dhe vlerat njerëzore nuk kanë më asnjë peshë.

Jo vetëm kaq, ne e gjejmë veten që duhet të rijetojmë përsëri dhe përsëri, si në një rekord të thyer, traumat tona të së kaluarës, karma që krijuam nga jeta në jetë dhe fatet e trungut familjar që na krijuan.
Pothuajse sikur të ishim në purgator, apo jo?
Në një farë mënyre, këtu jemi.
Në këtë udhëtim të gjatë të ngritjes, ne po kalojmë në dimensionin e katërt, dimensionin e të vdekurve. Plani astral.
Veçse po e bëjmë atë në një trup fizik, të gjallë.
Kjo është arsyeja pse vendosja e kontaktit me të vdekurit është bërë kaq e thjeshtë dhe e drejtpërdrejtë për shumë njerëz.
Është gjithashtu arsyeja pse dikush vampirizohet dhe ndikohet kaq lehtë nga prania e të pa trupave.
Sepse aktualisht jemi shumë afër vibrimit të tyre, duke qenë pjesërisht në dimensionin e tyre.

A e kuptoni se çfarë po lexoni?
Nëse reflektoni mbi vitet e fundit të jetës suaj, sado absurde të duken fjalët e mia, ju me siguri do ta gjeni veten duke menduar se ato nuk janë aq absurde në fund të fundit.
Me siguri mund të jetë një interpretim.
Dhe mbase më në fund mund të ju shpjegoni peshën dhe marrëzinë absolute të shumë gjërave që keni gjetur se duhet t’i përjetoni.
Për fat të mirë, ky pasazh ka një fund në dimensionin e katërt, por në një masë të madhe kjo varet nga angazhimi i njerëzve.
Ju nuk jeni të detyruar të prisni për kohët e tokës mëmë, ju e dini, dhe nuk është e thënë që kur ajo të përfundojë tranzitin e saj edhe ju do të kaloni.
Ky moment flet për evolucionin dhe kërkon që ne të marrim përgjegjësi totale për atë që jetojmë, në mënyrë që ta lejojmë shpirtin tonë ta vlerësojë atë dhe të integrojë çdo mësim.

Ju duhet të dilni nga iluzioni i kësaj të kaluare të shkuar që nuk dëshiron të largohet.
Ky është qëllimi i këtij libri, i të gjithë librave të mi, sepse për të dalë nga ky plan vibracional që flet për lodhjen, mungesën e gëzimit dhe pasionit, i cili flet për frikën për të bërë gabime dhe depresionin, ju duhet:
– Falni historinë tuaj personale. (1)
– Sillni paqe për të vdekurit tuaj dhe paraardhësit tuaj. (2)
– Dhe ju duhet të mësoni ta bëni veten imun ndaj çdo narcizisti, vampiri energjie dhe manipuluesi, sepse ato janë pasqyrim i entiteteve të ulta që mbushin dimensionin e katërt.
Kështu mund ta çlironi përfundimisht veten nga ajo që ju burgos në një kohë kaq të vdekur.
Në këtë iluzion të dendur që ka shumë pak të vërtetë.
Për të hyrë kështu në dimensionin e ri që nëse dëshironi mund ta quani “qielli në tokë”, por emri i të cilit është thjesht:
Dashuria Hyjnore
Georgia Briata
Marrë nga libri im “Dalja nga burgjet e brendshme të narcizistëve dhe manipuluesve”

Klevis Hoxha

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close