42 aksidente në trafik shkaktohen brenda 24 orëve në Kosovë

Dhjetëra aksidente në trafik po vazhdojnë të shkaktohen për çdo ditë në Kosovë.

Vetëm në 24 orët e fundit në vend janë shkaktuar 42 aksidente në trafik.

16 aksidente kanë qenë me të lënduar ndërsa 26 me dëme materiale.

Policia ka shqiptuar gjoba ndaj gjithë atyre që nuk kanë respektuar rregullat në trafik.

Gjatë kësaj kohe, ajo ka shqiptuar 987 gjoba në trafik.

Kujtojmë që mijëra aksidente shkaktohen për çdo ditë në Kosovë, shumë prej të cilave përfundojnë edhe me fatalitet.

Shkaktarë të këtyre aksidenteve janë vlerësuar të jenë: Shpejtësia, mosrespektimi i rregullave në trafik, përdorimi i telefonit gjatë vozitjes dhe vozitja nën ndikimin e alkoolit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close