Studimi gjerman:Atributi mashkullor që tërheq të gjitha gratë

Një studim i kryer në Gjermani është marrë me atraktivitetin njerëzor dhe karakteristikat mashkullore dhe femërore, dhe shkencëtarët shpjeguan pse një mjekër mashkull është veçanërisht tërheqëse për gratë.

Doli se burrat me disa karakteristika fizike kanë një avantazh, por gjithashtu edhe ata me një portofol pak më të trashë gjithashtu dalin mirë. Gjithashtu, ata që stërviten, ata që janë të vyer dhe adhurues të kafshëve, janë gjithashtu shumë tërheqës në sytë e grave.

Sidoqoftë, tani u kthehemi përsëri atributeve fizike dhe një veti që tërheq pothuajse të gjitha gratë.

Një studim i kryer në Gjermani u mor me atraktivitetin njerëzor dhe karakteristikat mashkullore dhe femërore.

Studiuesit kanë kontrolluar se çfarë është ajo që posedojnë burrat që është tepër tërheqëse për gratë. Ata arritën në një përfundim që shumë nuk e prisnin.

Është zbuluar se 80% e grave bien në dashuri me burra që kanë një nofull të fortë, të gjerë dhe të skalitur. Burrat që kishin një mjekër jo të rrumbullakët por kockore ishin shumë më tërheqës dhe gratë u çmendën totalisht për ta.

Shkencëtarët më pas paraqitën një shpjegim shkencor, duke pretenduar se një mjekër e fortë në mënyrë të pavetëdijshme u sugjeron grave që një burrë është i fortë, , tërheqës dhe i pjekur dhe se ai mund të mbrojë dhe të kujdeset për të.

Burrat që kanë tipare më të buta të fytyrës dhe mjekra më të dobëta lënë përshtypjen e burrave më të dobët, të cilët janë të ndrojtur dhe të pasigurt.

/përgatitur nga proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close