13 subjekte politike kanë aplikuar deri tani për certifikim në KQZ

Zëdhënësi i KQZ-së Valmir Elezi ka thënë se janë pritur aplikimin e subjekteve politike për pjesëmarrje në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Tutje, ai tha se deri më tani kanë pranur aplikimn e 13 subjekteve politike.

Njoftimi i plotë:

Jemi duke pritur aplikimin e subjekteve politike për pjesëmarrje në zgjedhjet e 14 shkurtit. Deri në këtë kohë kemi pranuar aplikimin e 13 subjekteve politike, pra nga 9 parti politike, 1 koalicion dhe 3 iniciativa qytetare, me gjithsej 276 kandidatë.

Ndërsa afati për aplikim është i hapur deri sot në ora 18:00.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close