18 subjekte politike aplikuan për zgjedhje deri në orën 17:00

Subjekteve politike u ka mbetur vetëm edhe pak minuta që të bëjnë aplikimin për pjesëmarrje në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi ka thënë për KosovaPress se janë duke pritur aplikimin e subjekteve politike për pjesëmarrje në zgjedhjet e 14 shkurtit.

“Deri në orën 17:00 kemi pranuar aplikimin e 18 subjekteve politike, pra nga 11 parti politike, 1 koalicion dhe 5 iniciativa qytetare, me gjithsej 339 kandidatë”, ka thënë ai.

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close