Elku irlandez

Elk irlandez është specia më e madhe e drerëve e gjetur ndonjëherë, e gjatë (2.13m) në shpatull dhe briza e saj është (3.35m) e gjerë. Kockat janë datuar me karbon, duke treguar se kafsha ishte zhdukur 8,000 vjet më parë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close