Albin Kurti dhe Vjosa Osmani kanë zbuluar sloganin me të cilin do të garojnë në zgjedhje

Albin Kurti dhe Vjosa Osmani kanë zbuluar sloganin me të cilin do të garojnë për zgjedhjet e parakohshme të 14 shkurtit.

“Krejt dhe Drejt”, është slogani që Kurti dhe Osmani e kanë postuar në profilet e tyre në Facebook.

Madje Kurti ka thënë se më 14 shkurt do të jetë një referendum që do ta kthejë Kosovën kah e mbara

“Referendumi që do ta kthejë Kosovën kah e mbara, nuk mund të ndalet! #krejtdhedrejt’, ka shkruar Kurti në profilin e tij në Facebook.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close