Joe Biden dhe zonja e parë arrijnë në Shtëpinë e Bardhë

Presidenti i ri i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden, dhe zonja e parë Jill, kanë mbërritur në Shtëpinë e Bardhë. Bashkë me ta kanë arritur edhe anëtarët e tjerë të familjes së presidentit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close