Zyra pë Regjistrim pritet të rekomandojë certifikimin e kandidatëve që kanë probleme me ligjin

Zyra për Regjistrimin e Partive Politike dhe Certifikim do t’i propozojë KQZ-së  sot në konferencë për media të KQZ-së të certifikohen edhe kandidatet me dënim në tri vitet e fundit.

Kështu mëson Klan Kosova nga burimet e saj.

Kësisoj edhe Albin Kurtit do t`i lejohet pjesëmarrja në zgjedhje si bartës i Listës së Vetëvendosjes.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close