Në Gjermani, Kosova në listën e shteteve me rrezik të lartë për COVID-19

Kosova është futur në listën e shteteve me rrezik të lartë të infektimit me COVID-19 të Gjermanisë.

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar në një njoftim në Facebook ka shkruar se qeveria gjermane nga e premtja ka shtuar 25 vende në listë.

“Të përfshira rishtazi në këtë listë janë SHBA-ja, Sllovenia, të gjitha vendet Baltike, gjashtë vendet e Ballkanit Perëndimor, si dhe disa vende në kontinentet tjera”, thuhet aty.

Udhëtarët nga këto vende, përfshirë Kosovën, do të duhet të kenë një rezultat negativ të koronavirus jo më të vjetër se 48 orë kur arrijnë në Gjermani.

Vendimi do të hyjë në fuqi të dielën, bëhet e ditur në njoftim.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close