URA E MOSES në HOLAND

Ekziston një urë që do të bëjë që të ndiheni si Moisiu për disa minuta. Është një urë për këmbësorë e ndërtuar si një udhë brenda një hendeku mbrojtës, kështu që ju do të kaloni ujin pa prekur asnjë pikë.
Ne jemi në Hollandë, pikërisht në Halsteren në komunën e Bergen.
Projekti u krye nga arkitektët e Studio RO&AD me seli në Hollandë dhe duke pasur parasysh natyrën mbrojtëse të sitit historik ata menduan të imagjinonin një urë që do të ishte “e padukshme” nga larg
Është një hendek nënujor anët e të cilit janë në një lartësi në mënyrë që kalimi i tij pothuajse të mos duket. Druri i zgjedhur është i varietetit Accoya dhe është izoluar nga një membranë EPDM, materiali në përgjithësi është jo toksik./K.E

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close