Kjo vaksinë është efikase edhe në llojet e reja të coronavirusit

Kompania amerikane Moderna thotë se vaksina e tyre kundër kovid 19 është efektive EDHE kundër variantit të ri nga Britania e Madhe dhe Afrika e Jugut,njofton agjensia e lakmeve AFP.

Bashkimi Evropian (BE) miratoi vaksinën moderne kundër koronavirusit më 6 janar 2021 dhe është vaksina e dytë në përdorim në BE.

/Përgatitur nga proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close