Merkel: Shpërndarja e vaksinave të jetë e barabartë

/ATSH-ANSA/ – Kancelarja gjermane, Angela Merkel u angazhua për një shpërndarje të drejtë të vaksinës, pasi mori fjalën në Forumin online Ekonomik Botëror të Davosit.

“Në këto kohë mungese, është e rëndësishme që vaksinat të shpërndahen në mënyrë të barabartë”, theksoi ajo.

“Vaksinat, megjithëse nuk janë ende në sasi të mjaftueshme, janë premtuese dhe përfaqësojnë rrugën jashtë pandemisë, e cila nuk do të jetë aq e shkurtër sa shumë prej nesh kishim shpresuar”, theksoi kancelarja.

”Kjo pandemi është si një katastrofë natyrore”, tha Merkel

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close