Për një ditë 39 aksidente

Dhjetëra aksidente në trafik po vazhdojnë të shkaktohen në Kosovë.

Në 24 orët e fundit në vend janë shkaktuar edhe 39 aksidente në trafik.

7 nga aksidentet kanë qenë me të lënduar, ndërsa 32 me dëme materiale.

Policia e Kosovës gjatë kësaj kohe ka shqiptuar gjoba ndaj gjithë atyre që nuk kanë respektuar rregullat në trafik.

Kësisoj ajo ka shqiptuar 1 mijë e 106 gjoba.

Vit pas viti mijëra aksidente në trafik shkaktohen në Kosovë, shumë prej të cilave përfundojnë edhe me fatalitet.

Shkaktarë të aksidenteve janë vlerësuar të jenë: Shpejtësia, mosrespektimi i shenjave në trafik, përdorimi i telefonit gjatë vozitjes dhe vozitja nën ndikimin e alkoolit

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close