636 gjoba për mosrespektim të masave antiCOVID-19

Qytetarët po vazhdojnë të mos i respektojnë masat antiCOVID-19 të vendosura nga institucionet shëndetësore e shtetërore për mbrojtje nga COVID-19.

Vetëm gjatë një dite Policia e Kosovës ka shqiptuar 636 gjoba për qytetarët që shkelën masat për parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Ndërsa aktualisht në vend janë 6 mijë 211 raste aktive me COVID-19.

Në total i rasteve pozitive është 59.646 raste nga 229.408 persona të dyshimtë në virusin SARS-CoV-2 dhe 1.487 raste të vdekjes.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close