Rakiqi: Kurti dhe Osmani në veri të Kosovës sollën njerëz të armatosur me shenja të UÇK-së

Goran Rakić, presidenti i Listës Serbe, komentoi shkuarjen e djeshme të Vjosa Osmanit dhe Albin Kurtit në veri të Kosovës.

Sipas Rakiqit “Ata sollën njerëz të armatosur në Mitrovicën e Veriut, disa prej të cilëve kishin shenja të dukshme të UÇK-së. Justifikimi i tyre se ata erdhën për shkak të fushatës nuk qëndron, sepse ajo nuk ka filluar ende,” tha ai.

Pra sipas Këtij dhe disa të tjerëve nga Prishtina Albini dhe Vjosa u dashka me shkuar në Veri të Kosovës veç në rrethana të veçanta,ose duke marrë leje nga dikush si Rakiqi duke nënkuptuar se ai nuk është një territor i lirë i Kosovës.

/Proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close