Corona virusi vret djalin e madh të ish presidentit kroat FranjoTudjman

Miroslav Tugjman, djali i madh i presidentit të parë kroat Franjo Tugjman, ka vdekur në Zagreb.

Ai vdiq në Klinikën e Sëmundjeve Infektive në Zagreb.Tugjman u shtrua në spital në fillim të muajit për shkak të ndërlikimeve të shkaktuara nga koronavirusi dhe ai u vu në një aparat respirator.

Miroslav Tugjman ishte një doktor i shkencave të informacionit, deputet dhe shef i shërbimeve të inteligjencës.

Ai lindi në Ditën e Rinisë, 25 maj 1946, në Beograd, ku Franjo Tugjman po shërbente në Shtabin e Përgjithshëm të JNA në atë kohë.

/proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close