547 tiketa për mosrespektim të masave anit-coronavirus

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve ka shqiptuar 547 tiketa në bazë të ligjit Covid – 19.

Gjithashtu, janë shqiptuar edhe 1117 tiketa trafiku.

Ndërkohë, bëhet e ditur që gjatë 24 orëve kanë ndodhur 10 aksidente trafiku me të lënduar dhe 27 me dëme materiale.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close