Kështu duket fleta e votimit për zgjedhjet e 14 shkurtit

Zgjedhjet në Kosovë do të mbahen më 14 shkurt. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka publikuar tashmë fletën e votimit përmes së cilës qytetarët mund ta votojnë partinë politike, bashkë me deputetët që përfaqësojnë interesat e tyre.

Lista e partive fillon me numër 111 dhe përfundon më 138. Rrjedhimisht i bie se në garë për t’u futur në Kuvend janë 27 parti politike, shkruan GE.

Secila nga partitë politike ka mundësi të garojë me 110 kandidatë për deputetë.

Më poshtë gjeni fletën e votimit:

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close