Formularët e rezultateve pa emrat e kandidatëve të pa certifikuar

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka aprovuar sot formularët e rezultateve të kandidatëve, ku aty nuk është lënë hapësirë për kandidatët e pa certifikuar.

Këtë e kanë kundërshtuar anëtarët e LVV-së në KQZ të cilët kanë thënë se po bëhet qëllimshëm që të dëmtohet LVV.

Sami Kurteshi nga LVV tha se është emri i Albin Kurtit ai që po iu pengon.

“Është emri i Albin Kurtit që po ju pengon. Është frika dhe urrejtja ndaj një subjekti dhe ndaj një lideri”, tha ai.

Kryetarja e KQZ-së Valdete Daka, tha se anëtarët e LVV-së po bëjnë fushate zgjedhore në këtë mbledhje të KQZ-së.

“Asnjëherë më shumë KQZ nuk ka qenë i politizuar”, tha ajo.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close