Kurti (LVV): Të gjithë e dinë se kush del i pari nga zgjedhjet e 14 shkurtit

Gjatë ditës së sotme, Lëvizja Vetëvendosje (LVV) ka vazhduar takimet me simpatizantët e saj në Dragash.

Të pranishëm në këtë takim më qytetarë ishin edhe kryetari i LVV- së, njëherit kandidati për kryeministër Albin Kurti si dhe presidentja në detyrë, Vjosa Osmani.

Kryetari i LVV- së Albin Kurti ftoi qytetarët e Dragashit që ta shfrytëzojnë të drejtën e tyre për të votuar me 14 shkurt për një fitore sa më të madhe të subjektit të tij.

“S’ka njeri që nuk e di se kush del i pari se nuk ka kush të dal i pari përveç nesh, por fitorja në këto zgjedhje nuk është vetëm të dalim të parët, por na duhet t’i kemi 61 deputetë, e për 61 deputetë e më shumë duhet të dilni në zgjedhje secili prej jush edhe ai që mbush 18 vjet me 14 shkurt por edhe ai që i ka 98 vjet”, tha Kurti.

Presidentja në detyrë, Vjosa Osmani tha se qytetarët e Dragashit edhe me 6 tetor kishin votuar për ndryshim, por për fat të keq ai besim dhe vota e tyre është keqpërdorur ndërsa sipas saj qytetarët nuk duhet të lejojnë që sërish të ndodh e njëjta gjë.

“Qytetarët e Dragashit edhe në zgjedhjet e 6 tetorit kishin votuar për ndryshim por për fat të keq ai besim i juaji, ajo votë e juaja, është keqpërdorur, mos lejoni që të keqpërdoret më kurrë, mos lejoni që vota juaj, taksat tuaja, por mbi të gjitha e ardhmja juaj dhe e ardhmja e brezave të tjetërsohet, të shkelet e të tjetërsohet nga ata që e tjetërsuan e shkelën e tjetërsuan që dy dekada”, deklaroi Osmani.

Ndryshe në listën e Lëvizjes Vetëvendosje për deputetë nga komuna e Dragashit është Uran Halimi, i cili u prezantua para qytetarëve të mbledhur në shesh.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close