Dokument i bërë publik nga Vatikani ku shkruhet gjenealogjia më e vjetër e mundshme me emra shqiptar

Kam lajme fantastike!
Ky është një dokument që tashmë është bër publik nga Vatikani. Është gjenealogjia më e vjetër e mundshme ku permenden emrat si Paul Dukagjin, Muzachius (Muzaka), Pal Engjëlli (këshilltar i Skënderbeut) dhe ne fund të faqes emrat:
☑️ Gjon Kastrioti
☑️ Georgius (Skënderbeu)
Në të kam dalluar dhe emra të tjerë si psh: Alba dhe Arianitus.
Data e shkrimit: 1468

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close