Vërshime në rajonin e Pejës

Veshjet e shiut të cilat kanë filluar të bien që nga mbrëmë, kanë shkaktuar sërish probleme në disa komuna.

Gjendje e rëndë shihet edhe në fshatrat e lugut të Baranit të Pejës, ku tashmë rrugët e këtyre fshatrave janë bërë pothuajse të pa kalueshme shkaku i sasisë së madhe të ujit.

Flamur Berisha banorë i fshatit Çallapek ka thënë për Telegrafin se gjendja është shumë e rëndë dhe se shumë familje janë të rrezikuara.

I njëjti ka dërguar edhe pamje nga fshati Baran dhe Çallapek ku shihet se shiu ka vërshuar shumë pjesë të këtyre fshatrave.

Kujtojmë se IHMK ditë më parë ka paralajmëruar se mund të ketë sërish vërshime shkaku i reshjeve të shiut dhe shkrirjes së borës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close