56 centimetra dëborë në Moskë

/ATSH-DPA/ – Një stuhi dëbore ka goditur Moskën, me 56 centimetra dëborë të matura në kryeqytetin rus sot në mëngjes, sipas shërbimit të motit Fobos.

“Shumë shpejt pritet të thyhet rekordi aktual prej 60 centimetrash dëborë i matur në vitin 1956”, sipas Fobos.

Rreth 75% e reshjeve mesatare të dëborës ranë në më pak se një ditë.

Reshjet e mëdha të borës shkaktuan shumë bllokime trafiku dhe fluturimet u vonuan ose anuluan.

Autoritetet e qytetit përkohësisht rritën kapacitetin e transportit publik.
Sipas shërbimeve të menaxhimit të katastrofave, çatitë e disa ndërtesave në dhe përreth Moskës u shembën për shkak të masave të mëdha të dëborës./

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close