Kosnet,qytetarëve të Kosovës: Dilni votoni për të ardhmen tuaj

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Philip Kosnet ka inkurajuar qytetarët e Kosovës që të dalin dhe të votojnë sot në këto zgjedhje.

“Mos lejoni që Covid19 të ju parandalojë për të votuar, qytetarët e Kosovës janë ata që do të vendosin për vendin e tyre. ShBA duhan të shohin një proces fer zgjedhor, pra zgjedhje të lira e të drejta. Qytetarët e vendit janë ata që vendosin për të ardhmen, ShBA nuk kanë rezultat të parapëlqyer”, tha ai për RTK.

Ai ka ftuar qytetarët e vendit nëse keni parë ndonjë parregullsi, të raportoni tek organet e rendi. “Nëse keni informata te vërteta, ndani këto informata, me prokurorinë, policinë,  e KQZ e mediat”, tha ai.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close