KQZ: Dalja në votime deri në orën 11, arriti në 8.3 %

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, tha se dalja në votime 8.30 % deri në orën 11:00

Ajo bëri me dije se procesi i votimeve po shkon mirë dhe nuk ka parregullësi.Është ky numër i vogël dhe jo në frymën e paralajmërimeve e një masiviteti për këto zgjedhje.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close