Isa Mustafa jep dorëheqje nga posti i kryetarit të LDK-së

Vlerësoj personalisht që rezultati është shumë i keq për LDK-në dhe një rezultat që nuk e kemi pritur.”

Isa Mustafa ,edhe përkundër humbjes ka vlerësuar punën e kandidatit Avdullah Hoti për “një punë të mirë  dhe të sukseshme në prezantimin e programit të qeverisë”.

Por vota e qytetarëve është ajo që duhet të resektohet,ka shtuar Mustafa që është tërhequr nga posti i kryetarit s’bashku me kryesinë të cilën e ka konfirmuar nënkryetari Haziri i cili ka thënë se krejt kryesia është në doëheqje./proinformacion.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close