Abrashi: Kuvendi i ri zgjedhor i LDK-së mbahet brenda javësh

Sekretari i përgjithshëm në dorëheqje i LDK-së, Arban Abrashi, është deklaruar pas mbledhjes së kryesisë së partisë.

Ai ka thënë se kryetarët e degëve do të vazhdojnë të mbesin në detyrë deri pas Kuvendit zgjedhor që do të mbahet brenda disa javësh.

“Kryetarët e degëve mbesin në detyrë derisa të organizohet kuvendi. Kryetari do ta deponojë dorëheqjen në kuvend. Do t’i kemi dy-tre komisione, njëri nga ta do të jetë ai që do të merret me kandidaturat, kurse tjetri me mbarëvajtjen e procesit”

“Në mbledhje ka njoftuar se dorëheqja është e parevokueshme dhe nuk pretendon mandat tjetër. Mbajtja e Kuvendit zgjedhor është çështje javësh”, ka thënë Abrashi.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close