Ka përfunduar numërimi i votave

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka përditësuar të dhënat e fundit nga numërimi i votave në të gjitha komunat për zgjedhjet e 14 shkurtit, sipas të cilave Lëvizja Vetëvendosje prin me 47.85 për qind të votave.

Në vendin e dytë renditet Partia Demokratike e Kosovës me 17.41 për qind dhe në vendin e tretë, Lidhja Demokratike e Kosovës me 13.08, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës 7.43 për qind, Nisma Socialdemokrate me 2.60 për qind nuk kalon pragun.

Ndryshe, votat me postë, ato me kusht dhe të personave me aftësi të kufizuara nuk janë numëruar ende.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close