LDK brenda 60 ditëve zgjedh kryetarin e ri

Lidhja Demokratike e Kosovës, sot ka mbajtur takim me kryetarët e degëve të LDK-së, ku ata u njoftuan për ofrimin e dorëheqjes së Isa Mustafës nga pozita e Kryetarit të LDK-së.

Siç thuhet në komunikatën e lëshuar nga LDK, në mbledhje është diskutuar për organizimin e Kuvendit për zgjedhjen e kryetarit të LDK-së, i cili duhet mbahet brenda 60 ditëve, si dhe krijimin e trupave  për organizimin e pKunës së Kuvendit, përfshirë ato për drejtimin e punës së Kuvendit

“Kryetarët dhe kryesitë e degëve vazhdojnë në mënyrë të rregullt ta kryejnë punën e tyre”, thuhet në komunikatë, përcjell Telegrafi.

Më tej thuhet se pas zgjedhjes së kryetarit te ri të LDK-së, lidershipi i ri merr vendime dhe orientime për forcimin e strukturës dhe organizimit të degëve dhe të organeve tjera të partisë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close