Presidenti Biden i dërgon telegram urimi u.d.Presidentes Osmani për ditën e pavarësisë

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe Biden, i ka dërguar një telegram urimi u.d. Presidentes Vjosa Osmani për 13- vjetorin e pavarësisë së Kosovës.

Në këtë letër, Biden ka thënë që amerikanët presin që të punojnë me qeverinë e ardhshme për ta çuar Kosovën përpara në rrugën e saj evropiane.

“I gëzohemi dhe mezi presim të bashkëpunojmë me qeverinë e re në rrugën e Kosovës drejt integrimit në BE. Mbetet shumë punë për të bërë për të arritur normalizimin e marrëdhënieve me Serbinë, si dhe për të siguruar një marrëveshje përfundimtare me njohjen e ndërsjellë,”thuhet në letrën e presidentit amerikan Presidentit amerikan dërguar U.D.Vjosa Osmai.

Në letër thuhet gjithashtu se Kosova ka një vend të veçantë në familjen Biden, duke marrë parasysh që djali i madh Bo Biden, i cili vdiq nga kanceri, kaloi një pjesë të karrierës së tij në Kosovë./Proinformacion.com

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close