Ursula von der Layen:Rusët nuk kanë për vete vaksina por iu ofrojnë të tjerëve!!

Sot, Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Layen, shprehu habinë e saj me politikën ruse të vaksinimit dhe ofertën për të shpërndarë vaksinën e saj në vendet e tjera.

Ajo vuri në dukje se lind pyetja pse Moska teorikisht ofron miliona doza të vaksinës “Sputnik V” për vendet e tjera dhe mbetet prapa në vaksinimin e popullsisë së saj.

“Kjo është pyetja që ata duhet t’i përgjigjen,” tha ajo.

/përgatitur nga proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close