Z/kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq ka uruar Kosovën për Ditën e Pavarësisë

Zëvendës Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazovićq uroi 17 Shkurtin Ditën e Pavarësisë së Kosovës.
Abazoviq tha se i gëzohet bashkëpunimit që do të sillte përfitime për qytetarët e të dy vendeve.

“Ju dërgoj urimet e mia më të sinqerta me rastin e Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës,” deklaroi Abazoviq në urimin e tij. Ai tha se Kosova po feston këtë festë në kushte të vështira të shkaktuara nga pandemia e virusit Covid-19, dhe uroi që të ia dalin me sukses me murtajën sa më shpejt që të jetë e mundur.

Abazoviq theksoi se ishte i bindur se pandemia i kishte afruar ata dhe u kujtoi atyre vlerat thelbësore që duhet të trashëgohen. “Duke vlerësuar marrëdhëniet miqësore dhe fqinjësore midis dy vendeve tona, ne po shohim përpara për bashkëpunim që do të sjellë përfitime për qytetarët e Malit të Zi dhe Republikës së Kosovës,” tha Abazoviq.

Ai përgëzoi qytetarët e Kosovës për zgjedhjet e suksesshme parlamentare më 14 shkurt, të cilat, siç deklaroi ai, ishin një shembull i demokracisë dhe vullnetit të shprehur lirisht të qytetarëve. “Merrni shprehjet e respektit tim më të lartë dhe përshëndetjet e përzemërta,” përfundoi Abazoviq në mesazhin e tij urues.

/përgatitur nga proinformacion.com/

 

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close