1937-Koncerti bamirës i Tefta Tashkos në Korçë

Më 18 shkurt 1937, këngëtarja Tefta Tashko Koço, e shoqëruar nga mësuesi i muzikës në Liceun e Korçës Prof. Kristo Kono, dha një koncert bamirësie të sukseshëm në Korçë, i cili mblodhi 200 franga ari për të varfërit dhe të uriturit./K.E.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close