Kurti prezanton dy projektet e para për Shëndetësi

Kandidati i Lëvizjes Vetëvendosje për kryeministër, Albin Kurti, ka prezantuar dy projektet e para të Qeverisë së tij, sapo ta marrë ta drejtojë.

Bëhet fjalë për dy projekte në fushën e shëndetësisë; Sistemin e Informacionit Shëndetësor dhe Fondin e Sigurimeve Shëndetësore, transmeton Klan Kosova.

“Neni 51 i Kushtetutës tonë garanton mbrojtjen shëndetësore dhe sociale. Ne do të fillojmë me Sistemin e Informacionit Shëndetësor, do të sigurojmë udhëzues klinikë dhe licencimin e profesionistëve, si dhe do të shkojnë drejt krijimit të Fondit të Sigurimeve Shëndetësore”, është shprehur Kurti në Twitter.

“Askush nuk duhet të bankrotojë vetëm pse sëmuret”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close