548 gjoba për mosrespektim të masave anti-coronavirus

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve në qytete të ndryshme të Kosovës, ka shqiptuar 548 tiketa në bazë të ligjit Covid-19.

Policia po ashtu ka shqiptuar edhe 965 tiketa trafiku.

Gjithashtu, bëhet e ditur 19 aksidente trafiku me të lënduar dhe 22 aksidente me dëme materiale.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close