Çfarë është më e shëndetshme? Lulelakra apo brokoli?

Mund të jetë e vështirë të përcaktohet se cilat perime janë zgjedhja më e mirë. Të dy kanë shtesa ushqyese dhe të dobishme për trupin tuaj.

Përgjigja e pyetjes së bërë varet kryesisht nga qëllimet dhe preferencat tuaja. Për shembull, nëse keni në mendje të humbni peshë ose të hani një shujtë me pak karbohidrate, nuk ka zgjedhje më të mirë se lulelakra. Sidoqoftë, nëse doni të përfshini më shumë vitamina dhe minerale të ndryshme në dietën tuaj, brokoli mund të lërë në hije lulelakrën.

/Përgatitur nga proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close