Rasim Selmanaj dorëheqet nga strukturat e AAK-së

I zhgënjyer me performancën e AAK-së në zgjedhjet e 14 shkurtit është edhe Rasim Selmanaj. Si pasojë, ai ka dhënë dorëheqje nga të gjitha strukturat e kësaj partie.

“Është e vërtetë që kam dhënë dorëheqje nga strukturat e AAK-së, ky më shumë është një reflektim dhe zgjenjim me rezultatin e zgjedhjeve të 14 shkurtit”, ka thënë Selmanaj për Ballkani.info.

Ai për Ballkani.info ka thënë se të gjitha arsyet i ka dhënë në kryesi të AAK-së.

E Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) u riradhitë në vendin e katërt me 7.57 për qind në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close