Redaksia e Proinformacion.com sqaron lidhur me keqkuptimin e një shkrimi për Branko Sinadinovskin

Redaksia e proinformacion.com ka marrë një letër nga një person e cila thotë se asht Prof.Dr.Maja Sinadinovska, e bija e Branko Sinadinovskit ,i  cili kohë më parë ka ndrruar jetë.

Ajo ka kërkuar nga ne që të fshijmë një shkrim të publikuar në portalin tonë e i cili kishte të bënte me sulmin fizik mbi zotrinë Sinadinovski,por i cili shkrim është keq kuptuar dhe asht marrë sikur i ndjeri ka ndrruar jetë pas lëndimit në fjalë.

Ne si portal jemi krcënuar me padi nga zonja ee lartëpërmendur nëse nuk e fshijmë artikullin dhe nëse nuk kërkojmë falje.

Prandaj ne po spjegojmë si më poshtë:

Shkrimi për herë të parë është publikuar në vitin 2018,në ditën kur është njoftuar për sulmin fizik mbi tëë ndjerin Sinadinovski.Por ky shkrim është marrë dhe është shpërndarë në rrjetet sociale në ditën e vdekjes së të ndjerit Sindinovski,si përkujtim për nderim të tij.

Pra shkrimi është bërë shumë vite më parë dhe s’ka të bëjë asgjë me ditën e vdekjes së lartëpërmendurit.Pra është një keqkuptim,dhe megjithëse ska ndonjë arsye prap ne për këtë u kërkojmë falje atyre që mund të jenë prekur nga ky keqkuptim.

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close