Samsung Watch mat edhe presionin e gjakut dhe EKG

ATSH-ANSA/ – Mbajtja nën kontroll e kushteve tuaja shëndetësore, të paktën ato themelore, është një trend në rritje, edhe për shkak të pandemisë.

Pajisjet që vishen, të tilla si Apple Watch Series 6 dhe Galaxy Watch 3, ju lejojnë të matni nivelet themelore të oksigjenit në gjak, parametrin SpO2, i cili është ndër më treguesit e një gjendje jo optimale të frymëmarrjes.

Kompania Samsung ka prezantuar pas një periudhe prove në Korenë e Jugut dy opsione që rregullojnë menaxhimin personal të kujdesit shëndetësor.

Ju tashmë mund të shkarkoni përditësimin e aplikacionit Samsung Health Monitor për të matur presionin tuaj të gjakut dhe elektrokardiogramën (EKG)./

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close