29 Humvee për Forcat e Armatosura të Shqipërisë nga Ushtria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës

-Njëzet e nëntë Automjete Shumë-Përdorimshme me Lëvizshmëri të Lartë (Humvee) mbërritën sot në Portin e Durrësit. Këto automjete janë dhurim për Forcat e Armatosura të Shqipërisë nga Ushtria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe do të ndihmojnë në rritjen e gatishmërisë ushtarake shqiptare dhe ndërveprimit të saj me NATO-n,është shkruar në njoftimin e Ambasades amerikane në Tiranë.

🇺🇸 | Twenty nine High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicles (HMMWV or “Humvee”) arrived into the Port of Durres today. These vehicles are a donation to the Albanian Armed Forces from the U.S. military and will help increase both Albanian military readiness and

NATO

interoperability. – with

U.S. European Command (EUCOM)

#EUCOM #STRONGEUROPE #STRONGERTOGETHER

/proinformacion.com/

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close