Janë rinumëruar 434 nga 552 vendvotime, sot pritet përmbyllja

Sot pritet të përmbyllet rinumërimi i 552 vendvotimeve.

Deri më tani janë rinumëruar 434 vendvotime nga 552 sa është numri i përgjithshëm i tyre.

Kanë mbetur edhe 118 vendvotime që të rinumërohen dhe besojmë se deri në mesnatë do të rinumërohen të gjitha.

Lajmi bëhet i ditur nga Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, i cili shtoi se si zakonisht pasdite do të informojë lidhur me progresin e punës në QNR.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close