Arrestohet drejtori i përgjithshëm i Sekretariatit të Këshillit Prokurorial

Drejtori i përgjithshëm i sekretariatit të Këshillit Prokurorial të Kosovës, Lavdim Krasniqi, si dhe një zyrtar tjetër në të njëjtin institucion, janë shoqëruar në polici mbi dyshimin e bazuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani ka thënë për KosovaPress, se Policia e Kosovës në këtë rast Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit, me urdhëresë të Prokurorisë Themelore në Prishtinë, ka shoqëruar për intervistim dy persona.

“Të njëjtit janë shoqëruar për intervistim, mbi dyshimin e bazuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare”, ka thënë ai.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close