Sistemi imunitar varet nga tretja

/ATSH/ – Sistemet e ndryshme të trupit punojnë ngushtë së bashku për të ruajtur ekuilibrin dhe shëndetin optimal, prandaj kur një aparat i tij nuk është i ekuilibruar, ai mund të shkaktojë një efekt domino dhe të çekuilibrojë të gjithë organizmin, duke çuar në probleme dhe ndërlikime kronike shëndetësore, sipas një artikulli mjekësor të botuar në “FitoPlus”.

Sistemi i tretjes është veçanërisht përgjegjës për mirëqenien e përgjithshme.

Trakti tretës ka një marrëdhënie të rëndësishme me sistemin imunitar, pasi ai është një nga mekanizmat më të ekspozuar ndaj një numri të madh të organizmave patogjene çdo ditë.

Sistemi imunitar punon me traktin tretës për të ndihmuar në mbrojtjen nga infeksionet e mundshme.

Për këtë arsye, kur bëhet fjalë për të luftuar çrregullimet imune, përmirësimi i tretjes është thelbësor për zgjidhjen e problemit./

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close