Zoom në qendër të jetës së përditshme në 2021

/ATSH-AFP/ – Zoom përfundoi një vit që e shtyu atë nga një aplikim për video-konferenca në një mjet në jetën tonë profesionale, shkollore dhe shoqërore.

Ai do të jetë një trend themelor, pavarësisht përmirësimit të perspektivave shëndetësore në 2021.

Kompania ka njohur një rritje prej 42% të xhiros së saj për vitin aktual, sipas rezultateve tremujore të publikuara sot.

Nga shkurti 2020 deri në janar 2021, Zoom ka fituar 2,65 miliardë dollarë nga përfitimet neto kundër 25 milionë në 2019-2020.

“Ne jemi të nderuar për rolin tonë të partnerit të privilegjuar dhe që jemi një motor për mjedisin modern të punës nga kudo”, deklaroi kreu i Zoom, Eric Yuan.

Takimet ”Zoom” janë bërë pjesë e përditshmërisë së miliona personave.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close