Ka ndërruar jetë profesori Dr.Zejnullah Gruda.

Ka ndërruar jetë profesori dhe intelektuali i njohur nga Peja, Dr.Zejnullah Gruda.

Lajmin për vdekjen e Grudës e bën të ditur miqtë e tij të afërt.

Gruda përgjatë karrierës së tij është marrë me botime dhe publikime të ndryshme.

Poashtu i njëjti ishte aktiv edhe me shumë opinione, sidomos sa i përket çështjes së kufijve.

Zejnullah Gruda ishte profesor universitar dhe gjithashtu anëtar i Komisionit për Demarkacionin e Kufirit të Kosovës me Malin e Zi.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close