Kryeministri Rama uron 8 Marsin: Zoti nuk mund të ishte kudo prandaj ai bëri nënat

ATSH/ “Zoti nuk mund të ishte kudo prandaj ai bëri nënat”.

Kryeministri Edi Rama zgjodhi këtë shprehje të Rudyard Kipling, për të uruar festën e 8 Marsit, për të gjitha gratë dhe vajzat.

Dita Ndërkombëtare e Gruas festohet më 8 mars çdo vit dhe përkujton lëvizjen për të drejtat e grave.

Në gjithë botën, 8 Marsi është një ditë reflektimi për çështje që lidhen me mundësi të barabarta për gratë dhe hapat e ardhshëm që duhen ndërmarrë për të kapërcyer boshllëqet që ekzistojnë ende në këtë drejtim.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close